Fitness abonnementen

Mensen die meer bewegen hebben een grotere weerstand, zijn minder ziek, voelen zich fitter en meer ontspannen, slapen beter en hebben een betere spijsvertering.

Ook vermindert u de kans op chronische ziekten als artrose, diabetes en een hartinfarct. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en sterk zodat u veel minder last heeft van ouderdomsklachten. Daarnaast voelen mensen met een goede fysieke conditie zich vaak ook psychisch beter.

Fitness is een trainingsvorm waarbij kan worden getraind met of zonder fysieke klachten. De trainingen binnen het MTC vinden individueel, groepsverband of als Small Group Training plaats. Er wordt samen met u gekeken wat uw doelen zijn en hoe we die het best kunnen bereiken. Uw begeleider neemt testen bij u af en stelt samen met u een trainingsprogramma op om uw doelen te bereiken. Op deze manier kunt u op een verantwoorde wijze werken aan uw eigen doelen.

De begeleiding door fysiotherapeuten en gekwalificeerd fitness personeel maakt het mogelijk een programma samen te stellen dat rekening houdt met uw conditie, werkbelasting en klachten.

Visie

Wij hebben als centrum gekozen voor abonnementen waarbij je zelf bepaalt hoe je begeleid wil worden. Op deze manier krijg je waar je voor betaalt en krijg je de begeleiding die het best bij je past. Bij ieder nieuw lid wordt een introductieprogramma doorlopen om samen de instellingen van je training te bepalen en je wegwijs te maken in ons centrum. Op deze manier kunnen we garanderen dat je veilig en effectief aan de slag kan.

Wil je lekker vrij trainen wanneer het jou uit komt zonder dat een begeleider aan je zijde staat om je te motiveren of te corrigeren dan past het BASIS FIT abonnement het best bij jouw behoeften. Tijdens de openingstijden van ons trainingscentrum kan je terecht om te trainen, zo vaak je wilt.  Er is echter geen begeleiding aanwezig en er is niet altijd toezicht in de zaal.

BASIS-FIT

Onbeperkt vrij trainen zonder begeleiding tijdens de openingstijden.

Sport u graag zelfstandig wanneer het ú uitkomt zonder dat u betaalt voor diensten of voorzieningen waar u toch geen gebruik van maakt, dan is het BASIS-FIT abonnement iets voor u. Wanneer u toch een keer begeleiding wilt of uw trainingsschema wilt laten vernieuwen, dan kunt u een afspraak maken bij een van onze trainers voor personal training of het aanpassen van uw trainingsprogramma. De tarieven hiervoor vindt u terug op onze prijslijst. 

Zoals u al heeft kunnen lezen kunt u een afspraak maken met onze instructeurs voor een test, het aanpassen van uw trainingsschema en voor personal training. Daarnaast zijn de instructeurs aanwezig voor de leden die zich ingeschreven hebben voor de OMNIA-trainingen en de begeleidingsmomenten. Buiten deze uren is er geen begeleiding en kan het voorkomen dat er ook geen toezicht in de zaal aanwezig is. Daarom is het van belang dat alle leden een medische vragenlijst invullen zodat wij samen kunnen bepalen of vrij trainen voor u verantwoord is.

U kunt al een BASIS-FIT abonnement afsluiten vanaf €27,50 per maand

MTC-FIT lidmaatschap

Hét abonnement voor mensen die goed begeleid willen worden. U kunt met dit abonnement meedoen aan de Omnia-trainingen of begeleid worden tijdens de Medische fitness. Ook vrij sporten, evaluatietesten en aanpassingen aan uw trainingsschema zijn inbegrepen bij het MTC-FIT lidmaatschap.

OMNIA-trainingenen vrij trainen tijdens de openingstijden van De Praktijk.

U kunt deelnemen aan alle OMNIA-trainingen en ook kunt u komen sporten tijdens onze openingsuren, net zo vaak als u wilt én wanneer het u schikt. We vragen u wel na afloop van een OMNIA-training alvast een nieuwe afspraak in te plannen voor de volgende training. De instructeur kan op deze manier de training vooraf aanpassen aan het niveau van de verschillende deelnemers en een zo optimale training aanbieden. Ook zal u periodiek worden uitgenodigd voor een evaluatietest en aanpassing van uw trainingsschema.

Medische fitness, fitness voor leden die wat meer aandacht en begeleiding willen.

U komt wekelijks op hetzelfde moment trainen met een vaste begeleider in een vaste groep. De instructeur zal samen met u de doelen bespreken en u begeleiden om deze te bereiken. Mocht u een keer verhinderd zijn dan kunt u altijd op afspraak meedoen op een ander begeleidingsmoment. Ook hiervoor geldt dat u zo vaak kan komen trainen als u wilt. Dus, wilt u net dat beetje meer begeleiding en vindt u het fijn om met dezelfde begeleider in een vaste groep te trainen, dan is het MTC-FIT lidmaatschap echt iets voor u!

U heeft al een MTC-FIT lidmaatschap vanaf €32,95 per maand.