Jeugd Fitness

Ben je toe aan een nieuwe sport uitdaging, wil je graag afvallen, werken aan een sterker lichaam of wil je gewoon lekker komen sporten? Dan heb je deze mogelijkheid binnen het MTC. We bieden verschillende vormen van fitness voor verschillende leeftijden. In principe kan je komen trainen vanaf 15jaar. Indien je onder behandeling bent bij een van onze therapeuten kan het zijn dat je op indicatie van hen al op jongere leeftijd kan komen sporten. Je therapeut stelt in dat geval je training zelf op.

shutterstock_57647926Small group training OMNIA

Small group training. Trainen in een kleine groep tot 8 personen rondom de Omnia. Tijdens deze training ligt de focus op functionele oefeningen voor het gehele lichaam. Je krijgt uitgebreide instructies van je begeleider bij het uitvoeren van je training. Iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau. Afhankelijk van het aantal deelnemers vindt deze training 1 of meerdere keren in de week plaats..

Vrije fitness

Voor jeugd vanaf 15 jaar is er de mogelijkheid zelfstandig maar onder begeleiding te komen sporten. Er zijn speciaal tijden gepland voor de jonge sporters zodat we een goede begeleiding kunnen garanderen.