Mijn naam is Tristan, ik ben 24 jaar en sinds 2017 actief als fitnessinstructeur bij De Praktijk. Als student fysiotherapie aan het Avans heb ik in 2017 stage mogen lopen bij De Praktijk. Na deze stage ben ik direct aan de slag gegaan in het trainingscentrum en dit doe ik nu 2 jaar met heel veel plezier.

Zelf ben ik een actieve sporter. Meerdere keren per week ben ik in de sportschool te vinden en ik ben al sinds mijn 6evoetballer bij v.v. DIOZ, waar ik sinds vorig jaar ook volop bezig ben de jeugd te voorzien van activiteiten als commissielid. Ook heb ik enkele jaren getennist en ben nog steeds aan te sporen voor recreatieve toernooien van elke categorie.

Als instructeur ben ik geïnteresseerd in trainingen die belangrijk zijn voor behoud van dagelijkse activiteiten en als therapeut in opleiding vind ik het ook erg interessant om mensen te helpen met blessures en beperkingen. Ik zie een actief leven als een gezond leven en een kans om zo fit en sterk mogelijk ouder te worden. Graag zie ik jullie bij ons in De Praktijk verschijnen!